Ta gjerne kontakt

Kontakt oss

Hvis du ønsker å kontakte oss, så bare send en melding her!

Torp-Ulstein DA

Monssvevegen 21 2825 Gjøvik

Øyvind Torp intervjuet av Caluna.no

Hei, jeg heter Øyvind Torp.

I juni 2016 satt jeg på kontoret mitt som fastlege og sjekket innboksen. Der lå det MR-bilder av meg selv, ferdig beskrevet.

Jeg fikk mitt livs sjokk, for det viste at jeg hadde kreftsvulster rundt i kroppen min. Da begynte min reise i helsevesenet som pasient.

Se intervjuet og les mer om mine ti tiltak mot kreft hos Caluna.no

Lege Øyvind Torp

Forfatter - Selvforsvar mot kreft

Mental styrke - trening - kosthold

Selvforsvar
Mot Kreft

Av lege Øyvind Torp

“Hver dag våknet jeg opp med en vond følelse i magen. Hadde det bare vært et mareritt? Men virkeligheten slo ned som et lyn, hver eneste morgen. Et nytt kapittel i livet hadde tatt til, med undersøkelser, uendelig med katastrofetanker og stadig nye leger. Plutselig satt jeg på den andre siden av bordet. Lege var blitt pasient.”

Selvforsvar Mot Kreft - Lege Øyvind Torp - Bokomslag
newsletter

Vil du abonnere på nyheter?

om websiden

Øyvind Torp (f. 1977) ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2006 og har jobbet som fastlege i over 10 år.

Denne siden er laget for å omtale boken Selvforsvar mot kreft som ble utgitt på Spartacus forlag (2019). Boken har fått strålende kritikker, har toppet salgslistene og er oversatt til dansk, engelsk og tsjekkisk.

Siste blogginnlegg

Kreft, koronavirus og immunforsvaret

Immunforsvaret «redder» deg hver dag fra dødelige infeksjoner. Du er også helt avhengige av immunforsvaret for å begrense og bekjempet etablert kreftsykdom. Nye kreftmedisiner (Immunoterapi)

Løperkongens skygge

«Denne boken må du lese», sa min nabo Øyvind Torp. Om alle bokforslag hadde ledet til så mange hendelser, ville aldri noen våge å anbefale

Mat mot kreft

At riktig mat og fysisk aktivitet kan forebygge kreft er det bred enighet om.I rapporten «Kostråd for å fremme folkehelsen og forebygge kroniske sykdommer» (Nasjonalt

kontakt

Torp-Ulstein DA

Monssvevegen 21
2825 Gjøvik

Br.reg – NO 923 820 817