Bli kjent med oss

Om forfatterne

Vår historie og hvorfor vi skrev boka
Dr Øyvind Torp - Self-defence against cancer

Lege Øyvind Torp

Øyvind Torp (f. 1977) ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2006 og har jobbet som fastlege i over 10 år.

Han er spesialist i allmennmedisin med sideutdanning i psykiatri og videreutdanning i kognitiv terapi. Spesielle interesseområder er kosthold og fysisk aktivitet.

I  juni 2019  ble han av Oppland legeforening kåret til  «årets Opplandslege». Prisen har blitt utdelt hvert år siden 2015 som en anerkjennelse fra kolleger til kollega.

Leder i Oppland legeforening, Stein-Helge Hansen Tingvoll skrev følgende om begrunnelsen for prisen til Oppland arbeiderblad:

– Han [Øyvind Torp] har selv gjennomgått sykdom og kjempet seg tilbake som fastlege. Han deler av sin kunnskap og skriver forståelig og informativt for det brede lag av folket.

Geir Stian Ulstein

Medforfatter

Geir Stian Ulstein (f. 1982) er en dokumentar- og romanforfatter med mastergrad i historie fra The American University of Paris og Universitetet i Oslo. Ulstein debuterte med krigsromanen Piggtrådroser i 2007 og har gitt ut gitt ut en rekke romaner og sakprosabøker siden.

Geir Stian er kritikerrost forfatter av bl.a. bøkene Drømmenes fjell, Selvforsvar mot kreft og den nylig bejublede sykkelboka Tour Dø France. Ulstein er historiker og entusiast, som fyller teksten med engasjement og nøye gjengitt kunnskap.
Fri Flyt (Løperkongens skygge)

Les mer om Geir Stian hos Wikipedia.

Øyvind Torp intervjuet av New Paradigm Films

Hei, jeg heter Øyvind Torp.

I juni 2016 satt jeg på kontoret mitt som fastlege og sjekket innboksen. Der lå det MR-bilder av meg selv, ferdig beskrevet.

Jeg fikk mitt livs sjokk, for det viste at jeg hadde kreftsvulster rundt i kroppen min. Da begynte min reise i helsevesenet som pasient.

Lege Øyvind Torp

Forfatter - Selvforsvar mot kreft

newsletter

Vil du abonnere på nyheter?

om websiden

Øyvind Torp (f. 1977) ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2006 og har jobbet som fastlege i over 10 år.

Denne siden er laget for å omtale boken Selvforsvar mot kreft som ble utgitt på Spartacus forlag (2019). Boken har fått strålende kritikker, har toppet salgslistene og er oversatt til dansk, engelsk og tsjekkisk.

Siste blogginnlegg

Kreft, koronavirus og immunforsvaret

Immunforsvaret «redder» deg hver dag fra dødelige infeksjoner. Du er også helt avhengige av immunforsvaret for å begrense og bekjempet etablert kreftsykdom. Nye kreftmedisiner (Immunoterapi)

Løperkongens skygge

«Denne boken må du lese», sa min nabo Øyvind Torp. Om alle bokforslag hadde ledet til så mange hendelser, ville aldri noen våge å anbefale

Mat mot kreft

At riktig mat og fysisk aktivitet kan forebygge kreft er det bred enighet om.I rapporten «Kostråd for å fremme folkehelsen og forebygge kroniske sykdommer» (Nasjonalt

kontakt

Torp-Ulstein DA

Monssvevegen 21
2825 Gjøvik

Br.reg – NO 923 820 817